Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Wie zijn wij


Ik ben Priscilla Van Der Borght en woon met mijn man en 2 kinderen in het landelijke Wiekevorst. Wij hebben zelf 4 honden. Een border collie Nessa, 2 Australische shepards, Baileys en Storm en een golden retriever Luka.


Ik baat al sinds 2014 het hondenhotel uit. Honden zijn al sinds ik klein was een groot deel van mijn leven. Vanuit thuis was ik steeds omringd door honden en die passie is enkel sterker geworden met de jaren. Door het hondenhotel had ik al veel ervaring opgedaan met tal van rassen.

Maar ik wilde graag nog meer leren over het gedrag van de honden.

Ik geef ondertussen al paar jaren les op hondenschool Pallieter in Berlaar. Daar heb ik mijn brevet van instructeur behaald. En daarna ben ik opleiding zelfstandige hondeninstructeur gaan volgen bij Syntra. De interesse en nieuwsgierigheid naar gedrag van honden is enkel maar gegroeid. Daarom ben ik vorig jaar de opleiding Gedragsdeskundige voor honden gaan volgen bij Laura Bangels bij Gedragscentrum voor honden. Een opleiding die wetenschappelijk onderbouwd is met de nieuwste technieken in de hondenwereld. Die nu staan voor positief met je hond te werken en je hond leren begrijpen.


Mijn doel is om zoveel mogelijk baasjes te bereiken en hun te begeleiden om hun hond echt te leren begrijpen en lezen zodat de band tussen hond en baasje versterkt wordt. 


Wij kiezen er dan ook bewust voor om kleinschalig te blijven zodat we voldoende aandacht kunnen geven aan de hondjes in onze opvang.


Op Facebook kan je onze pagina vinden: https://www.facebook.com/hondenhoteldewilgenhoeve


Oppasdienst aan huis is ook mogelijk in Wiekevorst en omliggende dorpen. Voor meer info kan u ons bellen of mailen.

Wij hebben al jaren ervaring met het omgaan en trainen van honden van allerlei rassen.

Wij zullen nooit een groot hondenhotel worden waar uw hond één van de zovelen is! Wij zijn dagelijks met uw hond intensief bezig. Naargelang de behoeften van uw hond.

Wij bieden verwarming aan in de koude maanden.

We beschikken over ruime binnen en buitenverblijven en 3 speelweides. Bij ons hebben ze veel vrijheid!!! 

Op vraag kunnen er ook wandelingen gedaan worden met u hond.

Wilt u graag dat uw hond gewassen of getrimd is als u terug komt? Geen probleem, wij brengen u hond naar het trimsalon. Dit moet wel enkele weken ervoor aangevraagd worden omdat de hondenkapsalons altijd een tijdje volzet zijn.

0