Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Werking van het hotel


Wij werken uitsluitend op afspraak. Wij wensen op deze manier te werken om het u zelf en onszelf gemakkelijk te maken. Vermijden dat brengen afhalen samen valt met andere klanten en wij nemen graag onze tijd hiervoor. Gelieve dan ook aan afgesproken uren zich te houden en anders zo snel als mogelijk ons te verwittigen.


Wij beschikken over 3 speelweides. De honden zullen de meeste tijd van de dag hier door brengen. Naargelang het weer het toelaat en de gewoontes van uw hond. Als je hond liever in zijn mandje blijft laat hij dit ook blijken en dit is dan ook geen probleem.  Ze hebben elk een binnen verblijf en een buitenverblijf. Tijdens de dag kunnen ze vertoeven op één van onze speelweides. 


U brengt bij voorkeur een dekentje of kussen mee van uw hond zodat hij toch een geur van thuis bij zich heeft. Dit wordt aangeraden want dan zijn de honden veel sneller op hun gemak. Al wat u denkt dat uw hond nodig heeft om zich meer thuis te voelen mag u meebrengen. Wij zijn wel niet verantwoordelijk voor als uw hond uw materiaal stuk bijt. Wij voorzien zelf geen dekens of kussens.


Eten is bij inbegrepen in de prijs. U mag u eigen eten meebrengen als u dat wil maar dat veranderd niets aan de prijs. Wij voederen lam en rijst Sensitive van Delcon. We hebben voor deze voeding gekozen omdat elk soort hond groot of klein, gevoelig of niet gevoelig hier goed mee is! 


Medicatie geven is ook inbegrepen in de prijs.


Wandelingen met uw hond kan op vraag worden gedaan. Gelieve hiernaar te informeren als u dit wenst. 6€ kleine wandeling ongeveer 20min - 10€ grote wandeling ongeveer 40 min /per hond


Als u graag hebt dat uw hond tijdens hun verblijf wordt getrimd of gewassen dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij brengen dan uw hond naar het trimsalon. Dit moet wel tijdig aangevraagd worden zodat u zeker bent van een plaatsje! We vragen 5€ extra voor vervoer van en naar kapsalon.


Wij vragen een voorschot van 30% bij reservering. De rest wordt betaald bij het brengen van uw hond. 


U komt steeds eerst op intake gesprek met je hond. De eerste reservatie is een kort verblijf van 24u. Als dat goed verlopen is kan u een reservatie maken voor langer verblijf. Als wij vinden dat het niet goed verlopen is dan hebben wij het recht om honden te weigeren in onze opvang. 


Wij vragen u om bij u reservering een informatie fiche in te vullen zodat wij de gewoontes van uw hond zo goed mogelijk kennen.


Voorwaarden:


Loopse teven zijn niet toegelaten. 


Wij kijken steeds uw vaccinatieboekje na of uw hond met alles in orde is. Anders kan uw hond hier niet verblijven. Het vaccinatieboekje dient steeds bij de hond te blijven.


Als wij denken dat er iets mis is met uw hond dan zullen wij niet twijfelen om onze dierenarts te verwittigen. De kosten zijn dan voor de eigenaar.


Het hondenhotel kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor gelijk welk huisdier dat in bewaring wordt gegeven bij:

- ontsnappen

- ziekte of verwondingen

- zwangerschap

- overlijden

- diefstal


Wij zijn in orde met alle wettelijke voorschriften. En de veiligheid van uw hond wordt op de eerste plaats gezet. 0